Nicolaj Kandborg Teamer op med endnu en coach

Pressemeddelelse, Aarhus, fredag 08.04.16

Drømmen om at blive den fuldendte racerkører på og udenfor banen har inspireret FDM Sport racerkøreren Nicolaj Kandborg til at indgå endnu et nyt og lovende samarbejde med en anerkendt coach fra Aarhus

I starten af året indgik Nicolaj Kandborg et samarbejde med motorsport coach Tommy Schröter; et samarbejde som blev muliggjort af sponsoren Michael Vestergaard. Samarbejdet fokuserer på alt indenfor race. Nu skal Kathrine Laursen, der ejer og driver Laursen Coaching rådgive racerkøreren i personlig udvikling og kommunikation, som Nicolaj vil kunne ruste sig med overfor omverden og på den offentlige scene.

Coach-Kathrine-Laursen
Kathrine Laursen

– Mit fokus i år ligger på at skabe fundamentet for nogle værdiskabende relationer, som kan udvikle mig personligt og professionelt. Jeg ser frem til samarbejdet med Kathrine Laursen, som til dagligt træner privatpersoner og medarbejdere i virksomheder i at styrke deres mindset og kommunikation. Rustet med en coach til henholdsvis race og personlig udvikling, føler jeg mig godt klædt på til årets debut sæson og til at være et forbillede for andre unge racerkører, siger Nicolaj Kandborg.

Nicolaj Kandborg (Foto: Ole Mørk, Midtjysk-Foto)

Samarbejdet med performance- og businesscoach Kathrine Laursen er allerede etableret og begynder for alvor, når Nicolaj Kandborg kører åbningsløbet på FDM Jyllandsringen d. 23.-24. april.

For yderligere information kontakt Nicolaj Kandborg. Tlf.: 26588895, e-mail: nicolaj@kandborgracing.dk 
”Racerkører Nicolaj Kandborg” fotokreditering: Ole Mørk, Midtjysk-Foto

FAKTA OM NICOLAJ KANDBORG

18-årige Nicolaj Kandborg fra Hasselager, Aarhus har siden 5 års alderen haft en interesse i gokarts og motorsporten. I dag kører Nicolaj Kandborg i sit eget team Kandborg Racing i FDM Sport klassen sammen med andre danske talenter.
Nicolaj Kandborg har i år indgået aftale med coach Tommy Schröter og Kathrine Laursen, og ambitionerne for den unge racerkører er høje. Nicolaj Kandborg har nemlig intentioner om at skabe sig en professionel karriere indenfor motorsport, og med god opbakning fra sponsorerne er Nicolaj Kandborg klar til at starte en ny spændende sæson i sin nye FDM Sport racer.
Nicolaj går til dagligt på Aarhus Business College og har succes med at skabe synlighed omkring sin motorsport ved blandt andet at gå i dialog med sine følgere og støttere på Facebooksiden Nicolaj Kandborg og hans private profil. Her sender han både live broadcasts fra særlige events og opdaterer sine følgere med, hvad der sker i hans hverdag. Følg selv med på https://www.facebook.com/Nicolaj-Kandborg-225545210942246/?fref=ts

FAKTA OM COACH KATHRINE LAURSEN

Kathrine Laursen ejer og driver Laursen Coaching og beskæftiger sig med coaching indenfor performance og business, hvor formålet er at skabe udvikling, der giver mærkbare resultater. Som person bliver man trænet i at styrke sit mindset og sine præsentationsteknikker, hvilket bidrager til at kunne præstere bedre samt arbejde målrettet og fokuseret. Læs mere om Laursen Coaching og Kathrine Laursen på www.laursencoaching.dk