Midtjysk racertalent klar til succes i helt ny klasse

Pressemeddelelse, Aarhus, tirs. d. 22. marts 2016 

Den 18-årige racerkører Nicolaj Kandborg fra Kandborg Racing er klar i sin nye racerbil ved startlinjen, når dette års debutsæson af FDM Sport skydes i gang, og nyhederne står i kø for at komme i gang for det midtjyske talent.

Ny sæson, ny klasse, ny racerbil, ny coach, ny fysisk træner, ny strategi og nyt netværk. Der er store forventninger til dette års motorsport for den unge Nicolaj Kandborg, der i FDM Sport, som er en helt ny klasse i Danmark, er klar med sin splinternye racerbil, der skal køre ham vejen til succes både på og udenfor banen.

Ung med initiativ og gåpåmod

At få succes med racerløb kræver meget mere end blot at være den hurtigste på banen, og det viste den 18-årige Nicolaj Kandborg, at han kan efterleve ved afsløringen af sin nye racerbil onsdag d. 16. marts, hvor ca. 40 inviterede sponsorer, samarbejdspartnere, netværk, familie og venner var mødt op.

Der var meget på programmet til afsløringen af den nye FDM Sport racer, som i blå, røde og hvide farver matcher Nicolaj Kandborgs hjelm. Det var nemlig ikke kun nyheden om den nye racerbil, der skulle præsenteres. Den unge racerkører, som er en blandt de tyve første i Danmark til at køre FDM Sport, satser nemlig på at være den fuldendte racerkører, som prioriterer sine løb, sponsorer, kolleger og støttere højt. Det gør han blandt andet gennem et nyt netværk, som han har etableret og præsenterede på fremvisningsdagen sammen med kollegaen Christian Steenfat.

– Da jeg blev præsenteret for Nicolaj første gang, var jeg imponeret over, hvor meget knald der var i ham. Derfor undrede det mig ikke, da han senere vendte tilbage med ønsket om at etablere et netværk, som skulle skabe forretning, relationer og markedsføring blandt hans sponsorer. Det nye netværk, som går på tværs af midtjyske og nationale virksomheder, skal nok blive et hit med det gåpåmod, Nicolaj lægger for dagen i alt, hvad han foretager sig, siger Christian Steenfat.

Testkørsel gav smagen af succes

Fredag d. 18. marts havde Nicolaj Kandborg så sin først testkørsel på FDM Jyllandsringen i sin nye racer. Selvom der var nogle enkelte børnesygdomme med bilen, gik det godt på banen og Nicolaj Kandborg er helt klar til åbningsløbet d. 23.-24. april samme sted.

– Nogle tekniske problemer gjorde, at det ikke var muligt at køre hele dagen i min nye racer. Sådanne startproblemer vil der altid være med en splinterny racerbil, og hellere at vi opdagede fejlene nu end til åbningsløbet, siger den fortrøstningsfulde Nicolaj Kandborg.

Både racerbilen og Nicolaj er klar til at køre sæsonens første løb succesfuldt hjem, og under testkørslen gav talentet da også en forsmag på, hvorfor han har pladsen blandt FDM Sport kørerne, da han hele dagen lå blandt de fem hurtigste.

For yderligere information kontakt Nicolaj Kandborg. Tlf.: 26588895, e-mail: kandborg777@hotmail.com.

FAKTA OM NICOLAJ KANDBORG

18-årige Nicolaj Kandborg fra Hasselager, Aarhus har siden 5 års alderen haft en interesse i gokarts og motorsporten. I dag kører Nicolaj Kandborg i sit eget team Kandborg Racing i FDM Sport klassen sammen med andre danske talenter.

Nicolaj Kandborg har netop indgået aftale med coach Tommy Schröter, og ambitionerne for den unge racerkører er høje. Nicolaj Kandborg har nemlig intentioner om at skabe sig en professionel karriere indenfor motorsport, og med god opbakning fra sponsorerne er Nicolaj Kandborg klar til at starte en ny spændende sæson i sin nye FDM Sport racer.

Nicolaj går til dagligt på Aarhus Business College og har succes med at skabe synlighed omkring sin motorsport ved blandt andet at gå i dialog med sine følgere og støttere på Facebooksiden Nicolaj Kandborg og hans private profil. Her sender han både live broadcasts fra særlige events og opdaterer sine følgere med, hvad der sker i hans hverdag. Følg selv med på https://www.facebook.com/Nicolaj-Kandborg-225545210942246/?fref=ts